Filem Raatchasi (2019) ; Filem Tamil Wajib Tengok

by - September 18, 2019



Sumber ; Google 

Assalamualaikum and hai geng,

Aku ni bukan la senang terpengaruh sangat. Tapi kalau dah pegi sana orang cakap pasal dia, pegi sini orang cakap pasal dia, Takkan la aku tak teringin nak tau cerita penuh dia kan? 

Dok blogwalking ada la nampak blogger2 dok review cakap cerita ni best la. Ahhhh ye ye je tu...
Tapiiiiiii,

Semalam nampak Bonde Zalifah buat review jugak pasal cerita ni, tergugat jugak la iman aku. Terus cari and dowload ye kawan-kawan haha

So aku bukan nak buat review penuh pasal cerita ni pun, sebab review aku nanti kelaut. So aku link dekat bawah antara blog-blog yang dah buat review pasal benda ni. Kalau ngko jenis nak kena baca reviews dulu haaa ngko klik je mana2 blog dekat list bawah okii?




Mula-mula aku jumpa cerita ni dekat Facebook, tapi dalam duration beberapa minit je, tgok sat, Uish mcm best - hati aku. Lpastu aku lupa nak cari cerita ni. 

Bagi aku best la cerita macam ni. kena dengan jiwa aku hewhew. 

9.5/10 aku bagi sebab .......

Sebab....

Sebab....

Aku menangis guys scene nak hujung-hujung tu. Nak tau kenapa korang pi la tengok sendiri. Lpastu bgtau bukan aku sorang je patut menangis kahkah



Suda tengok ka belum?? Berapa mau kasi bintang la?

Love,
AAA

You May Also Like

24 comments

  1. Menarik nampaknye nih, nak kena tengok juga la nanti. Thanks review :)

    ReplyDelete
  2. Nak sangat tengok citer ni tapi blom berkesempatan...

    ReplyDelete
  3. dari dulu kte minat dengan pelakon tamil yang ni..

    ReplyDelete
  4. akak pun dah tengok, nasib ada kt astro 241, blh tengok ulang2 lagi... mmg best, banyak pengajaran

    ReplyDelete
  5. Rasa geram je dekat staff sekolah tu bila guru besar ni datang nak lapor diri...

    ReplyDelete
  6. Haah. sana sini dengar movie nie best. even menteri pendidikan Maszlee Malik pun ada tweet kata movie nie best.. Nak tengok jugaklah nanti..

    ReplyDelete
  7. Famous betul movie ni dekat Twitter. Nanti nak tengok jugak sebab tak lama lagi dah nak masuk mengajar hehe :3

    ReplyDelete
  8. dah tengok...kat FB gak. tp baru tau tajuk dia Raatchasi. Dok ingat nama heroin dlm filem ni je.. Geetha Rani ahhaha

    ReplyDelete
  9. ramai dah review dan tonton, kak ana jer belum lagi lagi ain hehe :)

    ReplyDelete
  10. selalu filem tamil, jalan cerita best,,

    ReplyDelete
  11. ada ternampak kat facebook. haa kalau best nak tengok jugalah cerita ni

    ReplyDelete
  12. Aritu pun tgok org share sedikit sedutan film ni. Tp tak sempat nak tgok yang full lagi.

    ReplyDelete
  13. wahh thanksss awakk. tapis erious cerita ni best,. waktu saya taip komen ni bulu roma saya naik wak. hahahahaha sebab cite ni gempak. tatau la nak cakap. ada auraa. cerita dekat emak pun sama, bulu roma naik. HAHAHHA. apehal eh

    ReplyDelete
  14. tak tengok lagi movie ni, nanti nak cari jugak la.

    ReplyDelete
  15. Kak Sue pun macam tertarik nak tengok juga tapi tu lah terlupa macam Ain.. nanti nak cari lah juga cita nie.. hehehe..

    ReplyDelete
  16. okay! ada masa nanti nak cari movie ni. ramai nau rekemen

    ReplyDelete
  17. Best sangat ceritanya. A dedicated guru demi anak bangsa

    ReplyDelete
  18. kita tengah tunggu Jackport, yg tu pun best tau

    ReplyDelete
  19. belum tengok lagi, tapi ada la teringin nak tengok masa dia mula2 release hari tu

    ReplyDelete
  20. Memang nak tengok tapi tak tahulah bilanya.. hehehe

    ReplyDelete
  21. tak leh la cerita tamil. but..sbb dpt tinggi tu, kena try gak la...

    ReplyDelete
  22. tak sangka kan. disebabkan permulaan cerita pun, orang boleh sangkut sampai habis cerita. serius recommended cerita ni

    ReplyDelete

Komen la mana tau kita boleh jadi kawan ? Jangan malu jangan segan tinggalkan URL Blog anda untuk Ain balas kunjungan yaaaaaa ❤