Home About Travel Diary PR News Cerpen Bloglist

Thursday, 26 January 2017

2k17 1st entry

Assalamualaikum and hi geng!

Wehhh awkwardnya nak menaip hehe.
Sebelum ada yang berniat nak tekan pangkah yang duduk dekat kanan atas tu, bertenang sekejap. Ada something nak cakap. Suspen tak?


First,

Maaf lama menghilangkan diri. Selamat tahun baru. Selamat tahun 2017, Selamat 2k17 atau apa-apa je yang korang panggil. Padahal dah nak masuk tahun baru cina dah :') maafkan saya ya semua.
Punya lama tak bukak blog tetiba bukak blog dah berubah. Tanjat itew. igtkan blog kena delete ke apa. Rupanya blogger.com acah sweet buat seprais padahal wajah blogger yang baru ni buruk je ;') pulangkan blogger.com yang lama. Tak syokkan bukak dashboard tgok post sendiri. Whattt? Lepastu reading list dekat bawah. amenda ain, orang lain dah hbis meroyan dah pasal benda ni. Jangan malukan diri sendiri please

Second,

Sekarang tengah cuti semester. Alhamdulillah survive untuk satu sem. Mudah-mudahan keluar keputusan yang membanggakan. Degree ni nampak la perubahan. Banyak jugak pegang notes, buat past year berbanding diploma dulu banyak hadap laptop tengok movie lol. Officially tamat satu semester. Baki 3 lagi semester. Be 💪 . Weh yang ni I suka. Sebab dah ada emoji. 10 bintang untuk blogger.com heee . Dah start movie marathon. Tak sesia amik stok banyak2 before cuti haritu.

Third,

Blog under construction sebenarnya. hehe Harini tgok mcm ni. esok tah tah jadi lain pulak. Still tengah fikir nak suruh orang editkan atau edit sendiri ni. Emm in the same time tengah fikir nak domain kan ke tak blog ni. Sebab kalau fikir balik nnti masuk semester mesti busy balik blog secara langsungnya akan diabaikan serta merta. #Ripblog #Kesiantuantakretimanageblogsendiri

Fourth,

Ain tau, ain ada berhutang dengan 14 blogger nak review blog korang kan. Ada yang dah buat tapi simpan dalam draf dulu sebab ada yang nak tacap2 sikit. Maaf pasal benda ni. Tak mintak jadi pun. Tapi masa untuk blogging tu tak dapat nak selit sikit-sikit. I'm truly sorry guys 🙏🙇 . Ain cuba slow2 okay?

Fifth,

Kalau korang perasan entries lama semua dah hilang. Sempena 2017 ni, Ain nak buat balik blog ni. Biar blog tak secantik tuan janji penulisan baik dan tersusun gitu. hehehe ( Sorry puji diri sendiri. Dah 2017 ayuh tingkatkan kenyakinan diri engn memuji diri sendiri #Azam2017 K Tak kelakar)

See you next entry 

No comments:

Post a Comment

Komen la mana tau kita boleh jadi kawan ? Jangan malu jangan segan tinggalkan URL Blog anda untuk Ain balas kunjungan yaaaaaa ❤