End of 2017, also end of certain parts in my life

by - December 31, 2017

Blogger lain gigih la kejar viewers bagai nak rak, aku boleh wat lek wat peace update setahun 3,4 entry. Cap ayam betoi hahaha. Itu la dulu beria nak jadi famous blogger la apa la sekarang haprak. Blogger suam-suma kuku pun dah hilang tittlenya. Well, I do plan but yeah i'm not the one who really take a serious into my planning haha. Kesah pulak kakak.


Assalamualaikum and hi geng!
After a not-very-short-long-entry with my previous entry here me again...semata-mata nak conclude my very up and down 2017 (2017 definetly not my year geng.Pls hug me. *sigh*)

Obviously im not going to tell everything la dekat sini sebab benda yang sedih pilu sangat tu takyah la nak kenang untuk masa depan. Kita ni belajar je dari masa lepas. Takpayah nak kenang. Kenapa nak sakitkan hati sendiri kan?

Alhamdulillah 2017 berakhir dengan gayanya dan jayanya. Eh tak lah gurau je. Kitaorang kena study sebab tengah final hahaha.

Okay lah aku share moment2 2017 untuk kenangan2 ;)


1st time participate event welcoming Walailak Student 

πŸ₯πŸ₯πŸ₯


Pre Convo ( 7 May 2017 )


Convocation day 8 May 2017




Short gateway Pulau Pangkor (4-5 Sept 2017)


Macam takdak kena mengena tapi 2017 aku berjaya kerja ^^ 


First time naik gunung semanggol ! July 2017


Second !


Tahniah Along & Kak Long 😍 29 Sept 2017


Majlis Resepsi di Ipoh ( OMG Ain soo excited :p )


Majlis bertandang di Semanggol 24 Dec 2017


I met Mira during raya after 4 years tak jumpa


From Semanggol - Kuala Kangsar - Ipoh 24 Aug 2017


Cik hanis bertunang! 28 Jun 2017


Quality time before Yee Ji balik Korea 7 July 2017


Dakna Mini reunion dekat rumah Abg Ambia


First day kerja Rnr 1 aug 2017


Majlis bertunang Along & Kak Long 22 Aug 2017


Kenduri Lokman. Yang penting cukup 4 πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—

Ayams datang kenduri dekat rumah πŸ’—


My baby dah bertunang πŸ’“



Alhamdulillah untuk penutup 2017 yang indah. Terima kasih yang hadir &pergi.
Buat yang pergi ( i mean dah tak contact ) semoga jodoh kita panjang. Kalau tak jumpa tahun depan 2019, 2020, 2021, 2022 atu masa kita kawin, kita jumpa. Jangan lupa jemput. Tak marah dah pun :) Okay je kalau still nak ajak kawan lepak sembang. 

Bye 2017, kita takkan jumpa dah tapi kenangan tu pasti sentiasa diingatan :)

Love,
Ain Athirah

You May Also Like

8 comments

  1. Happy New Year to you.. May 2018 will be a blast year for you.. :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Selamat Tahun Baru 2018 :)
    Semoga Allah permudahkan segala urusan. Diberikan kesihatan yg baik.
    Semoga tahun nie lebih baik drp semalam. Keep on blogging!

    ReplyDelete
  3. Happy new year from Hana! ^=^ semoga sihat selalu :)

    ReplyDelete
  4. Happy new year ain. Sis follow sini =)

    ReplyDelete
  5. Tahniah ain dah convo..lama x update blog

    ReplyDelete
  6. banyak sweet memories dia.. may 2018 bawak lebih banyak happiness ^^

    ReplyDelete
  7. Banyak kenangan manis ye 2017.. semoga terus mencipta memori yang indah di tahun 2018..

    ReplyDelete
  8. Walaupun dah March tapi nak cakap gak, semoga 2018 berjalan dengan lancar dan semoga berjaya dalam hidup ^^

    ReplyDelete

Komen la mana tau kita boleh jadi kawan ? Jangan malu jangan segan tinggalkan URL Blog anda untuk Ain balas kunjungan yaaaaaa ❤