Full Cream Milk l HELOAIN BAB 17

by - October 02, 2021


Semalam ke Econsave dengan mak. Alang-alang nak cari barang nak masak untuk picnic *Next entry kalau rajin :P 

Kisahnya nak cari Full Cream Milk. Aku dah cari dekat rack bahagian chiller air tu. Ada hujung sini ke sana. Tak jumpa okay.

Aku : Mak, tolong cari sat susu Full Cream. 

Mak : Tu dekat situ cari la *sambil tunjuk bahagian air 

Aku : Tolong sat. Tak tau mana satu. Dah cari tak jumpa 

Mak : Ya Allah. Susu Full Cream pun tak kenai? *Sambil cari-cari kan 

Mak : Ni bukan dia? *sambil pegang kotak susu full cream

Aku : Terima kasih

p/s : ingatkan mak-mak ni power cari barang yang tak jumpa dalam rumah ja. Dekat supermarket pun sama rupanya.

Salam,

AAA







You May Also Like

8 comments

  1. The power of mak. Tahu je kat mana letaknya apa yang kita nak tu. Biar betul tak jumpa susu full cream Ain? Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah pasai kak fieza hahahahahahh saya pun tak sangka saya tak jumpa :') adakah saya memang noob pasai groceries 😂

      Delete
  2. Seronok shopping dengan mak, betul the power of mak, menjadi solusi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah masih ada kesempatan. Tu lah. Nampaknya saya kena jadi mak yedak baru nampak apa yang dicari haha

      Delete
  3. Ain excited sangat tu nak gi picnic, sampai tak perasan mana satu full cream milk

    ReplyDelete
  4. Hahahaha..mak cari apa pon mesti jumpalah.

    ReplyDelete
  5. mak ada extra mata kot hehehe mmg selalu mcm tu

    ReplyDelete

Komen la mana tau kita boleh jadi kawan ? Jangan malu jangan segan tinggalkan URL Blog anda untuk Ain balas kunjungan yaaaaaa ❤