Review Blog 1 : Erin Azmir

by - October 02, 2019

Assalamualaikum and hi geng!

Untuk pengetahuan korang, entry ni dah di draftkan almost 3 tahun. Sorry ye Erin dan kawan2 lain sebab tertangguh punya lama. Haihhh. Jujur cakap memang tak tenang okay sepanjang 3 tahun ni asik fikir hutang tak bayar ni. Alhamdulillah panjang umur lagi haaa. Boleh update. So Mulai karangan bawah ni adalah ayat 2 tahun yang lepas okay.

Bismillah.....

Seperti yang dijanjikan harini nak review 1 of 14 blogs yang bakal di review. Hehe maaflah lambat kan. Fist of all maaf kalau ada review yang tak menyenangkan tuan blog. Ain pernah cakap sebelum ni yang Ain yang review sebaik dan sejujur yang boleh. So jom kita tengok blog mana yang kena dulu 



Personally and honestly, Ain memang suka blog Erin ni dari first time Ain jumpa blog Erin Azmir ni. Cara penulisan dia yang sangat jujur buat Ain lebih suka baca, tambahan pula blog Erin ni fully english tau. So indirectly boleh la improve kita punya english yang suam-suam kuku ni. English Erin pun bukan calang-calang tau. ๐Ÿ‘ la bagi Ain. Oh ya lupa pulak nak kenalkan Erin ni siapa. hehe

 Hi, hey, hello! — I’m Erin, the content creator behind ErinAzmir.com! 

I’m a 22-year-old Education student majoring in Teaching English As a Second Language from Selangor, Malaysia.

I previously blogged on Tumblr but decided to start blogging again on Blogger.com on February 2016 and migrated to self-hosted WordPress on November 2016.

This blog is a personal lifestyle blog where I talk just about everything I want. I do talk a little bit about beauty while giving away blogging tips once in a while.


Apa yang ada dekat blog Erin :

Apa yang best dekat blog Erin ni, Erin selalu share pasal beauty, lifestyle, blogging and personal. Ada 4 categories yang boleh korang check it out dekat sana. Erin selalu tau share skincare apa yang Erin pakai, Senang sangat kalau korang taktau nak pakai skincare apa korang boleh la usya2 blog Erin. mana tau ada skincare yang korang nak cuba kan. Jangan risau setakat ni Erin memang selalu share dari harga sampai la boleh dapat dekat mana. Haaa mudah sangat-sangat. Jangan malas baca . Favorite beauty product dari eyes,nose, lips ( dah macam lagu Taeyang :'D ) semua Erin share. Erin jugak buat haul tau untuk setiap bulan. Wah wah boleh la tengok-tengok apa yang menarikkan. Lepastu boleh la kita pun beli/try jugak .

Berdasarkan pengalaman Erin selama dalam dunia blogging ni, Erin tak kedekut tau nak share ilmu blogging. Korang boleh klik sini kalau korang nak dapatkan tips blogging ๐Ÿ‘. Ain suka tertarik sangat dengan entry yang 10 Types of posts i will always read dengan 90+ Blogging, Beauty and lifestyle post ideas . Membantu sangat. Tapi tu lah kalau malas tak boleh jugak. hehehe Lepas ni kalau mcm taktau nak update apa boleh la usha sana kot-kot dapat idea kan. Takdak la blog tu bersawang ( Perli diri sendiri ) 

p/s : Erin ada bagi website mana kita boleh dapatkan wajah blog yang cantik, minimalist and marvelous tauuu. 1 / 2 /

p/s : Tak pernah tak jatuh cinta dengan blog Erin!

Untuk personal pulak Ain sangat tertarik dengan Erin Talks Selalu Erin akan share apa yang Erin buat the whole week, Ada jugak Erin share pendapat or apa yang Erin fikir. Since Ain mmg suka baca personal story orang lain ofc Ain bagi ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œuntuk Erin Talks! 

p/s : Kalau boleh buat tiap2 minggu hehehe



You May Also Like

19 comments

  1. Wah bila ain nak review blog sis julia johari? hahahahha malu tapi mahu...kot lah tercalon ke...menarik lah review pasal blog erin, kena terjah ni follow. Tq share ain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uishhh segan la nak review blog akak. Power sgt niii. idola!

      Delete
  2. nice...patut la dia speaking english dalam blog, memang ambil TESL

    ReplyDelete
  3. Mrs. A pun suka gak singgah blog Erin tapi dah lama tak singgah huhuhu...

    ReplyDelete
  4. Terbaik...wow!3 tahun lama tu dik...

    ReplyDelete
  5. I've been reading her blog for years! One of my favs <3

    ReplyDelete
  6. Nice review sis..
    nanti akan nak terjah blog Erin.. :)

    ReplyDelete
  7. Nanti nak pi blog dia๐ŸŒน๐ŸŒน

    ReplyDelete
  8. wuuu nice review.. jangan review blog saya, blog saya kusut masai hehehe..

    ReplyDelete
  9. Everytime I saw her post sy mesti singgah dan baca.. sy mmg suka baca Erin Talks..

    ReplyDelete
  10. menarik review blog erin nanti nak pergi singgah terjah jugak la

    ReplyDelete
  11. Menarik ni Ain...rajin ain erk..kalau akak memang la vit M tu melampau2 sekarang...

    ReplyDelete
  12. Salam khamis Ain๐ŸŒน๐ŸŒน

    ReplyDelete
  13. Ohsem review Ain.. Insya Allah akan diterjah..

    ReplyDelete
  14. First time tahu pasal blog Erin ni. Nanti nak terjah lah

    ReplyDelete
  15. Belum kenal lagi. nanti nak pi terjah sat

    ReplyDelete

Komen la mana tau kita boleh jadi kawan ? Jangan malu jangan segan tinggalkan URL Blog anda untuk Ain balas kunjungan yaaaaaa ❤