Merdeka Giveaway by TarotTheFool

by - August 13, 2021

 


Assalamulaikum and Hai geng!

Saja jalan2 macam teringin pula nak join GA ni. TAPI.....

Syarat ke 6 tak dapat saya tunaikan kerana beradanya saya di dalam dunia blogger tidak dikatahui keluarga dan teman-teman hehe. Ampunnnn penganjur. jadi saya anggap entry saya ini sebagai bantu support sahaja ya hehehe. jangan marah yaaa

Tapi no 7 tu saya sangat senang hati nak share.

Tengok banner penganjur ni. YES. Aku nak ke pantai. Aku rindu kampung. Telok kalong, Kemaman. Aku rindu wan, makteh, mak ngah, mak gee, paklang sa, paksu izat, tokteh, tokcik ara. Laut , pantai telok kalong, pantai chendor, pantai kijal eh semua lahhhhhhhhhhhhh. 3 tahun tak balik gara2 covid hampeh ni. sobss sepatutnya 2020 balik raya sana Tapi sebab pkp terpaksa tunda. Ingat 2021 boleh balik. Cis makin meningkat pulak kesnya Huwaaaaaaaaaaaaa

Salam,
AAA

You May Also Like

25 comments

  1. Goodluck and all the best ain! ^.^

    ReplyDelete
  2. Hai Ain... lama tak singgah sini jugak. Apa kabar? Sihat? Heee.. Semoga ada sinar utk tahun 2022. InsyaAllah. Sama2 kita doakan.

    ReplyDelete
  3. Lamanya 3 tahun tak balik.... eh samalah. Saya pun terakhir tahun 2019 balik kampung huhuhuuuu.

    ReplyDelete
  4. Gud luck Ain... Debo nak tgu 31 ogos ni haaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak dapat rasanya k. ret. haha tak cukup syarat join GA pun kikiki

      Delete
  5. Tq support.. eh mcm kita lak penganjur.. hehehe.. apa ye syarat no 6 tu ek.. nk msk blog sana pulak lah

    ReplyDelete
  6. akak pun tak join sebab tak dapat penuhi syarat no 6 tu. Haha. biarlah blog ni dunia terasing dari dunia realiti. nak mengata pasal tempat keje ke or meroyan lebih-lebih pun takpe.

    ReplyDelete
  7. gudluck!

    ooo org teganu jgk ye.. sama negeri la kita.. ihiks

    ReplyDelete
  8. good luck!!

    suka pantai kat Dungun..

    ReplyDelete
  9. Tak apa ... moga ada jugak rezeki awak. Sama la kita rindu... Nak jumpa semua org. Thought yang sama jugak.. ingatkan 2021 ni lagi baik. Hurm. Haroomm!

    ReplyDelete
  10. Best of luck, Ain.. Semoga ada rezeki untuk awak...

    ReplyDelete
  11. Semoga Ain dan kita semua dapat balik kampung... Hai Ain!

    ReplyDelete
  12. Semoga jadi salah seorang peserta bertuah. πŸ’ͺ

    ReplyDelete
  13. Good luck ain! Ramainya berimpian utk jumpa famili selpas hbis covid ya,, sabar jelah, one day kita mesti menang!

    ReplyDelete
  14. selamat berjaya ainπŸ‘
    insya allah x lama lg dpt lah jejak pantai tu

    ReplyDelete
  15. Moga ada rezeki untuk GA ini :)

    ReplyDelete
  16. Selamat bergiveaway Ain. Semoga ada rezeki terpilih menang nanti. Aaminn...

    ReplyDelete
  17. Selamat bersegmen! Syidah pon join

    https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2021/08/merdeka-giveaway-by-tarotthefool.html

    ReplyDelete
  18. Terima kasih kerana join Merdeka Giveaway, boleh semak senarai pemenang di link di bawah

    https://tarotthefool.blogspot.com/2021/09/pemenang-pemenang-merdeka-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Komen la mana tau kita boleh jadi kawan ? Jangan malu jangan segan tinggalkan URL Blog anda untuk Ain balas kunjungan yaaaaaa ❤