Giveaway Merdeka 2019

by - August 28, 2019


Join dengan click bannre atau SINI

Assalamualaikum and hi geng

Korang jom la join Giveaway ni. Hadiah dia TUDUNG tauuu. Takkan nak tgok je. Mana tahu ada rezeki kan. Lepastu tuan GA cakap kalau menang boleh duduk dlm bloglist dia. Wehhh korang taknak ke???? hehhehe

Blog dah follow - Done
Facebook page dah like - Done
Youtube dah subscribe - Done
Ig dah follow - Tak sebab dah tak guna instagram atau kata lain dah tak active 

Sorry la kalau aku join contest berderet ni. Marah pulak korang ye ahahaha. Just nk inform, aku akan hilang lagi smpai next week sebab ada hal yg inshaAllah kalau ada rezeki aku share next week dkt korang tau. 

Jangan lupakan adinda ya semua kanda2 blogger sekalian. hehehe next week pulun blogwalking

Byeeeee



You May Also Like

39 comments

  1. Replies
    1. SS komen lahhh. harap2 ada luck! Fuhhhh tiup kuat2 sikit ahhahaha macehhhh

      Delete
  2. All the best.. sy baru nak join hehe

    ReplyDelete
  3. Babai adinda, selamat bercontest ye. Minggu depan jangan lupa story...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Will update soon ya. Jgn lupa baca nnti hehehe

      Delete
  4. good luck :)

    eina pun join GA sama

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya ya awak! selamat hari merdeka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macehh sisturrrr hahaa Merdeka! Merdeka ! Merdeka!

      Delete
  6. semoga berjaya ;)

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  7. Gudluck sis. Marina pon tengah on giveaway. Jom join.

    https://marinabashah.blogspot.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html?m=1

    ReplyDelete
  8. Good luck! Moga ada rezeki awak..aaminn

    ReplyDelete
  9. Thanks...Good Luck utk anda juga....hu..hu...

    ReplyDelete
  10. nak hilang ke manaaaa. jangan tinggalkan kakcikkkk plishhh *drama HAHAHAHA.

    goodluck athira ain ;)

    ReplyDelete
  11. nak join ke dak...nak join ke dak??

    ReplyDelete
  12. JALAN2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html

    ReplyDelete
  13. Goodluck, dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete

Komen la mana tau kita boleh jadi kawan ? Jangan malu jangan segan tinggalkan URL Blog anda untuk Ain balas kunjungan yaaaaaa ❤