Tersenarai dalam 10 bloglist As Samsudin l HELOAIN BAB 8

by - August 12, 2021

 


Assalamualaikum and Hi geng!

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah. What a good start yaa

Sejujurnya aku kalau join contest, bukan nak kejar hadiah yang ditawarkan pun. Motif pertama semestinya nak support sahabat-sahabat blogger walaupun blogger tu memang dah dikenali tak payah diperkenalkan lagi TAPI best tauu kalau join segmen atau GA yang dianjurkan ni. Dua, boleh tambah kawan-kawan. Tak payah pening-pening nak blogwalking. masuk saja di reading list tu. Nak kau tak terligan nak blogwalking haha. Sehari berpuluh blogger yang rajin up entry baru. best baca. Paling best bila jumpa balik blog-blog yang dulu pernah saling berbalas kunjung. Walawehhh macam nak buat reunion walaupun dah tak diingati, tibahhhh

Panjang sangat ni.

Padahal cuma nak share yang aku terpilih antara 10 blog yang akan dimasukkan ke bloglist blogger As Samsudin . Alhamdulillah. 

Tahniah juga kepada 14 yang bertuah dan baki 26 blogger yang join juga. Kalau kita kenal dari GA ni. Hai! :D



Senarai penuh pemenang boleh refer SINI . Terima kasih kak As sudi buat GA ni. Semoga ikatan perkahwinan akak dan suami kekal hingga syurga dan dilimpah kasih sayang yang tiada berbelah bagi. Amiinnnn


Pstt : nombor 41 tu saya kikiki dan aku suka nombor 9 . Simpan sini buat kenangan ya


Salam,
AAA

You May Also Like

31 comments

  1. tahniah ain!! semoga semakin semangat blogging

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. hehe Thank you akak. Aamiin.. ❤

      Delete
  2. Tahniah Ain dapat masuk bloglist As Samsudin ya! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. hehe Thank you. Aamiin.. ❤

      Delete
  3. Alhamdulillah. Tahniah Ain. Samalah akak join bukan harap menang sebab memang jarang bertuah pun. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. hehe Thank you akak ❤ sama lah kak hahaha tak berapa nak bernasib baik hahaha

      Delete
  4. Tahniah Ain.... permulaan yang bagus ye heheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. hehe Thank you kak ret. Aamiin.. ❤

      Delete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah. hehe Thank you. Aamiin.. ❤

      Delete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah. hehe Thank you Atiqah. Aamiin.. ❤

      Delete
  7. tahniah
    senang je bayar di 7 eleven sy ada post dlm blog satu entry lg jemput baca dan komen
    sebelum nk add to cart barang dibeli di shopee tu pastikan tgk tarikh tau.
    dia suruh bayar berapa hari bulan kalau lambat bayar 7eleven tak kan terimalah
    maknanya kita kena order barang baru beli yg baru dari shopee tu

    jap sy paste sini link kak baca dan komen tau

    https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2021/08/beli-dengan-shopee-bayar-di-7-eleven.html

    ReplyDelete
  8. ya kak shopee auto cancel
    sebab tu sy sentiasa tgk tarikh sebelum nak membayar di 7 eleven

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Alhamdulillah. hehe Thank you akak Aamiin.. ❤

      Delete
  10. Tahniah Ain, samalah kita. Belum sempat nak update lagi. ❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. hehe Thank you akak Aamiin.. ❤
      haah tu la nampak juga blog akak terpilih. wehuuu

      Delete
  11. Tahniah, Ain. Tahniah juga kepada semua pemenang. Akak belum sempat blogwalking ke bloh As. Ada juga rezeki masuk bloglist :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah. hehe Thank you akak Aamiin.. ❤
    Betulllll. yay geng! cewahh

    ReplyDelete
  13. Tahniah Athirah. Baru perasan athirah one of loyal commenter dahulunya. hehe sampai skrg. Welcome back dear.

    ReplyDelete
  14. Tahniah. Semoga kekal aktif berblogging. πŸ‘

    ReplyDelete
  15. tahniah tahniah!!!πŸ‘πŸ‘

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah. Tahniah Ain. Rezeki Ain terpilih jadi salah seorang pemenang.

    ReplyDelete
  17. Fuhyoooo . Syok wooo bila dapat masuk bloglist blog org... sebab akan dikunjungi lebih sikitlah.. kan

    ReplyDelete

Komen la mana tau kita boleh jadi kawan ? Jangan malu jangan segan tinggalkan URL Blog anda untuk Ain balas kunjungan yaaaaaa ❤