Coffee Date With Me? l HELOAIN BAB 16

by - September 14, 2021

Kopi Hainan
 

Kopi yang pekat gabungan dengan coklat. Tak terlalu manis. Sedang-sedang dah sesuai dengan bukan penggemar kopi seperti saya. 

Tengok warna dia. Pasti terbawa-bawa dalam mimpi. 

Ini baru kena dengan tagline 'sekali cuba pasti nak lagi'

Dihirup pula pada waktu panas terik matahari sambil dating dengan buah hati. Beli 2. Disarankan beli dua, nanti berebut :P

RM6.50 secawan

Jom?

P/s : Gambaq.... Tak aesthetic langsung 

Lokasi : Depan Restaurant Timur & bertentangan Kem Askar Kamunting, Perak

You May Also Like

24 comments

  1. Sedap tu campur coklat. Betul beli dua, puas..

    ReplyDelete
  2. Sedapnya mocha, gabungan kopi dan coklat. Saya biasa beli satu share berdua :) Murah gak harga dengan saiz cup tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh gabungan kopi coklat panggil mocha ya. Heheh saya baru tahu. Selama ni sebut aje mocha2 kikiki

      Delete
    2. Yang saya tahu macam tu lah :)

      Delete
  3. panas2 sedapp dpt 1 cup
    kopi coklatt mabelesss

    ReplyDelete
  4. Sedap .. Kalau tengah2 dahaga lalu je kopi ais ni memang sedap ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn kena tekak tu macam fuhhhhh duniaa hehe

      Delete
  5. Bestnyaaaa dapat kopi tapi dah tua tua ni badan dah tak boleh terima kopi ��

    ReplyDelete
  6. Panas-panas pekena kopi ais wmmm walah..tak cukup 2 satu koleh boleh...hehehehe

    ReplyDelete
  7. kopi coklat mmg sedap! suka mocha..

    ReplyDelete
  8. Aduh!! Kalau dapat nie memang puas hati.. hehehe

    ReplyDelete
  9. ada nmpk juga org dok share kopi hainan ni..blum cuba lg..nmpk menarik tu tp tula tkbole sgt minum kopi nanti tk bole tido

    ReplyDelete
  10. Wahhh, nak dating jugak lahh...HHAHAHA..Sedapnyaaaa..Syok boleh coffee date..

    ReplyDelete
  11. Yeay! Kita sama! Uncle pun penagih kopi!

    ReplyDelete
  12. aduhhh ramainya promot kopi pelbagai brand lately ni hehehe..
    selalu nak singgah beli tp ssh btul nk parking area rumah ni..
    tp nanti nk jgk la cari !

    ReplyDelete
  13. ada nampak org jual kopi hainan ni di kuching ni.. mcm byk good review jugak tgk kt fb dia

    ReplyDelete
  14. Coffee is my favourite! lately ramai jugak yang share kedai-kedai kopi ni. So tempted to try it!

    Syaza | www.syazaraihanah.com

    ReplyDelete
  15. Sedap penghilang dahaga
    Harga pun boleh tahan

    ReplyDelete
  16. Alamakkk tak minum kopi pulak hahaha. Kalau coklat saja kita minum lah >.<

    ReplyDelete
  17. Oh my ... menggodanya kopi itu!

    ReplyDelete

Komen la mana tau kita boleh jadi kawan ? Jangan malu jangan segan tinggalkan URL Blog anda untuk Ain balas kunjungan yaaaaaa ❤