Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100

by - September 01, 2021

 



Assalamulaikum and Hai geng!

Jom join GA yang dianjurkan oleh sahabat kita Busyra.

Sudah semestinya saya suka tengok resepi2 yang dikongsi tuan blogger. Antara yang paling menarik minat saya entry Air kelapa lemon & Khasiatnya. Aku sangat suka air kelapa ya.

Eh bukan, bukan tengok resepi. Takkan bancuh air kelapa pun tengok resepi. Jangan dok buat loklaq aih hahaha. Mesti lah baca kandungan nya. Alamak tetiba tekak mintak ayaq nyok pulak.

Okay lah korang jangan lupa support dan join jugak tauuu!

Salam,
AAA

You May Also Like

20 comments

  1. wah ok.. nnt bole join juga ni!!

    ReplyDelete
  2. Best of luck Ain.. Semoga ada rezeki untuk awak...

    ReplyDelete
  3. Macamnakjion jugaklah hehehe...

    Semoga dikurniakan rezeki menang

    ReplyDelete
  4. good luck! selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  5. Selamat bergiveaway Ain. Semoga ada rezeki Ain menang giveaway ni nanti. Aaaminnn...

    ReplyDelete
  6. Datang ziarah dari contest yg sama . All the best

    https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

    ReplyDelete
  7. Good luck Ain! Lumayan hadiah tu RM100. Nak join gak lah. Tengah malas nak fikir entry ni. Haha

    ReplyDelete
  8. All the best!
    Moga ada hasilnya Ain.

    ReplyDelete
  9. Good luck, Ain. Nanti free nak joinlah.

    ReplyDelete
  10. semoga berjaya, Naim mai dari segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

    ReplyDelete
  11. Good Luck awak ;)

    Ruby juga dari GA yang sama ✌️

    ReplyDelete
  12. Ehhh, harini lah last.. kena join nii

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen semoga dimurahkan rezeki.. All the best!

    ReplyDelete
  14. Terima kasih sudi join Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100 .. 2 Pemenang akan diumum hari ini pada jam 2 petang di blog busyra takiyudin.

    ReplyDelete

Komen la mana tau kita boleh jadi kawan ? Jangan malu jangan segan tinggalkan URL Blog anda untuk Ain balas kunjungan yaaaaaa ❤